Comunicat 2005-07-15

Noua Dreapta continua campania de sprijin pentru romanii afectati de inundatii si anunta organizarea unei tabere de munca in Galati, unul din judetele cele mai calamitate, unde s-a inregistrat o crestere de 30 de ori a debitului Siretului, de la 200 de metri cubi in conditii normale la circa 6.000 de metri cubi pe secunda. 

 

Lansam un apel catre persoanele fizice sau juridice, care doresc sa contribuie la ajutorarea sinistratilor cu imbracaminte si alimente nealterabile, sa ne contacteze la numarul de telefon 0740.906.614 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

 

Pentru ajutorarea conationalilor din judetul Galati si remedierea pagubelor produse de inundatii s-au mobilizat deja membrii filialelor Noii Drepte din Galati, Braila, Tulcea si Constanta. 

 

Simpatizantii care doresc sa participe la actiune sunt, de asemenea, bineveniti. E momentul in care zeci de mii de oameni aflati in necaz au nevoie mai mult ca oricand de ajutor. Iar noi, nationalistii, avem datoria de a fi solidari cu toti romanii care sufera. 

 

Liderul Noii Drepte,

Tudor Ionescu 

 

Biroul de Presa al Noii Drepte 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...