Vineri, 15 martie, peste 200 de militanți ai Noii Drepte au participat la Arad la primul miting impotriva regionalizarii Romaniei.

 

 

Naționaliștii s-au strâns de dimineață în asa-zisul "Parc al Reconcilierii romano-ungare" pentru a spune NU regionalizării României si pentru a protesta împotriva şovinismului unguresc și a tendinţelor separatiste. Naționaliștii au adus și un omagiu celor 40.000 de români macelariti în 1848-1849 de armata revoluționară maghiară care a încercat să anexeze Transilvania la Ungaria.

 

Manifestarea a început cu rugăciunea ”Tatăl nostru” iar apoi au fost intonate cântece patriotice, urmate de cuvantarile liderilor organizației care au subliniat ca regionalizarea este un proces impotriva Romaniei si a poporului roman, un eufemism pentru federalizarea mascata a României si un proiect care va pune punct unui ciclu de un sfert de secol de lovituri si slabire a Statului National Român.

 

Tudor Ionescu, liderul Noii Drepte, a denuntat in cuvantarea sa marota fondurilor europene ca justificare a regionalizarii si rolul nefast jucat de Comisia Europeana in promovarea regionalizarii si a separatismelor etnice in cadrul statelor membre UE. Tudor Ionescu a subliniat in cuvantarea sa faptul ca regionalizarea se poate face numai prin modificarea Constitutiei, iar modificarea Constitutiei se poate face numai prin Referendum, prilej cu care Noua Dreapta va chema romanii sa respinga regionalizarea facuta de politicieni la ordin strain, in contra intereselor nationale. 

 

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...