În perioada 5-7 august a.c. s-a desfăşurat ce-a de-a unsprezecea ediţie a taberei de vara a Noii Drepte, în ambianţa Muzeului Civilizaţiei Populare Tradiţionale "ASTRA" din Sibiu. Mai multe delegaţii ale filialelor din România şi Republica Moldova s-au reunit pentru trei zile de sesiuni cu caracter organizatoric şi politico-educativ,

întreceri sportive şi vizite în centrul Sibiului şi în cadrul muzeului satului, loc în care tinerii naţionalişti au redescoperit tradiţiile româneşti. Atmosfera a fost dominată de spiritul de voie bună, disciplină şi camaraderie. 

Tot în cadrul taberei de anul acesta s-au discutat strategiile organizaţiei pentru viitorul apropiat şi detalile înfiinţării Partidului Naţionalist, viitoarea aripa politică a Noii Drepte. În ultima zi de tabăra, 7 august 2011, s-au împlinit 100 de ani de la moartea lui Badea Cârţan. Urmând exemplu acestui mare român, militanţii Noii Drepte au strâns sute de cărţi româneşti care urmează să fie dăruite românilor din Timoc. Tinerii naţionalişti au vizitat şi centru istoric al Sibiului, ocazie cu care au împărţit sibienilor şi turiştilor o mulţime de manifeste de promovare a Partidului Naţionalist. Manifestarea, s-a desfăşurat sub cele mai bune auspicii în toate cele trei zile ale sale, fiind un succes deplin. Fiecare participant a plecat cu regretul că tabăra s-a sfârşit dar cu energia refăcută şi hotărârea de a duce lupta cu şi mai multă tărie pentru realizarea obiectivelor Noii Drepte şi ale Partidului Naţionalist.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...