Georgiana Năstase Noua Dreaptă BucureștiNimic fără Dumnezeu” a spus și Dna. Doctor Flavia Groșan.

Harul de a-și vindeca cu umanitate semenii, de a fi consecventă și sinceră în alegerea unor tratamente corecte, a pus-o la zid, în fața unor medici trădători de neam și țară, dezumanizați, care au uitat jurământul promis.

 

            Cum să detroneze industria Big Pharma o mână de om, împreună cu alți medici curajoși, iubitori de meserie și oameni?! 

            De ce tratamentul să nu fie unul scump?! 

            De ce medicii ”sponsorizați” să nu promoveze aceleași interese meschine ale industriei farmaceutice?! 

            Doamnei doctor nu i-a fost teamă că ar putea fi eliminată din sistem ci și-a făcut datoria mai presus de interesele unei recunoașteri mai puțin meritate.

            Tratamentul de vreo 100 de lei, care nu ”te trimite” la ATI, loc de unde nu știi dacă mai scapi din pricina ”corectei decizii” a unor medici de a te imobiliza la pat, aplicându-ți un tratament neadecvat impus de standarde dubioase care nu țin cont și de alte probleme de sănătate, i-a adus multe critici și mulți dușmani.

            ”Alternativa” la acest tratament, nu pot spune ieftin, ci corect și potrivit, a țintuit o mulțime de oameni în spitalele românești, spitale care, de altfel, sunt o sursă de moarte și în care oamenii ard de vii.

            Pentru tratamentele uneori inutile aplicate românilor noștri s-au plătit sume uriașe de bani, invocându-se „sacrificiul medicilor eroi”, dar realul sacrificiu este al acelor medici competenți care au avut tăria de caracter să afirme adevărul, fie el despre metodele corecte de tratament, fie despre mârșăviile sistemului politico-medical, el însuși bolnav, distrus și corupt! 

Dna. doctor Flavia Groșan a avut discernământul să aleagă corect si cu Dumnezeu înainte!

             Comisia de Etică a Colegiului Medicilor din Bihor a considerat că declarațiile doamnei doctor contravin codului deontologic al medicilor din România, fără a le susține cu argumentații științifice și că își poate pierde dreptul la liberă practică, dacă mai face și alte afirmații nefondate.

             Domnule Ministru al Sănătății,

Oare nu ar trebui să analizați obiectiv intervențiile Dnei. doctor și tratamentul aplicat? Nu mai reduceți românii la tăcere și să nu ne mai tratați și încercați să ne controlați ca pe niște marionete! Nu mai încălcați drepturile omului, nu îi mai lipsiți pe români de dreptul la Viață și Libertate! De ce să distrugem tot ce este românesc și să nu păstrăm aceasta Sfântă Țară pentru copiii noștri?!

            Mulțumim doamnă doctor Flavia Groșan pentru curaj și pentru că ați mai dat o speranță celor ce aveau nevoie!

 Recunoștință si Respect!

Sunteți unul din eroii noștri!  

            Cum îi poți răspunde unui Om care îți dorește binele și îți salvează viața? Poți doar să îi mulțumești și să înalți o rugăciune fierbinte către Cer! 

            Români, Creștini, să ne unim rugăciunile, forța și energia, pentru a salva ce se mai poate salva! 

 

”Pentru Dumnezeu, Neam și Țară”!

           

Georgiana Năstase

Noua Dreaptă București