Ultimii doi ani ne-au adus în pragul cel mai de jos al suportabilității în urma măsurilor dictatoriale impuse de guvernele Orban și Câțu, care au condus România într-un mod absolutist, lezând cele mai elementare drepturi și libertăți constituționale, folosindu-se ca pretext de epidemia de Covid19.


Toți acești factori amintiți mai sus, ne-au făcut pe noi, naționaliștii severineni, să ne ridicăm la luptă pentru drepturile întregii comunități asuprite de acești tirani, care atentează nu doar la viața noastră, a Națiunii Române, ci și la spiritul nostru liber moștenit de la bunul Dumnezeu.

Am luptat pe baricade luni de zile cu acești tirani, înarmați cu steaguri tricolore, boxe și microfoane, de dimineața și până noaptea târziu, îndurând vântul și ploaia, ne-am făcut datoria față de Români și România, dar după cum bine știți "nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită". Pentru mai multe detalii, vă rog să accesați linkul de mai jos, care nu mai are nevoie de nicio prezentare! Faptele vorbesc de la sine!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=124590913014942&id=100063921009051

Pentru mitingurile și marșurile organizate de noi am primit zeci de amenzi, în valoare de sute de mii de lei, iar în acest moment ne judecăm cu instituțiile de forță ale statului român, pentru a fi exonerați de la plata acestor amenzi abuzive. O parte dintre noi am pierdut aceste procese, din cauza unor judecători aserviți actualului sistem corupt și criminal, care nu au ținut cont de Constituția României și au judecat după cum li s-a dictat.


Un exemplu elocvent sunt chiar eu, Florin-Ion Măneanu, care am primit 6 amenzi în cuantum de 11.100 Ron, iar ca mine sunt zeci de severineni, alături de care lupt în instanțe, pentru a ni se face dreptate. Avem de gând să mergem până la capăt cu aceste demersuri juridice, dar puterea este în mâinile lor iar rezultatul este nesigur.

De aceea, noi, naționaliștii de la Noua Dreaptă, cei care am ținut steagul sus pentru întreaga națiune, atunci când toți ceilalți se ascundeau de propria umbră, facem un apel către voi, către românii de bună-credință, către toți cei care știți pentru ce am luptat și câte am îndurat, să fraternizați cu noi în acest moment dificil din punct de vedere financiar.

Cei care doriți să ne ajutați să achitam aceste amenzi, puteți dona în contul de Lei al Asociației Noua Dreaptă: Cod IBAN: RO54CECEB20230RON3927642, deschis la CEC Bank Colentina iar ca mesaj scrieți simplu: "pentru plata amenzilor abuzive".

Ceea ce ne diferențiază pe noi oamenii de restul vietăților de pe Terra este tocmai omenia, iar creștinismul așa cum l-am moștenit din moși-strămoși ne învață tocmai să ne ajutăm aproapele aflat la nevoie. Nu se știe niciodată ce ne rezervă viitorul, iar în situația noastră ai putea fi mâine chiar tu.

Orice s-ar întâmpla, de un lucru aș vrea să vă asigur, noi vom continua lupta, indiferent de pierderi, indiferent de rezultat, nu ne vom da bătuți, vom lupta până la capăt pentru libertate, indiferent care ar fi acel capăt și nu ne vom pleca genunchii decât în fata lui Dumnezeu!

Libertate te iubim, ori învingem ori murim!

Cu respect și iubire pentru neamul românesc din care fac parte,
al vostru luptător neînfricat,
Ing. Florin-Ion Măneanu