Ultimii doi ani ne-au adus în pragul cel mai de jos al suportabilității în urma măsurilor dictatoriale impuse de guvernele Orban și Câțu, care au condus România într-un mod absolutist, lezând cele mai elementare drepturi și libertăți constituționale, folosindu-se ca pretext de epidemia de Covid19.


Logo Partidul Noua DreaptăTraim intr-o societate moderna care se imparte in Stapani si Sclavi.Timp de mii de ani, cei puternici, pradatorii, au dominat prada, adica pe cei slabi. 

 Din pacate, ceasta societate democratica este croita dupa nevoile pradatorilor, adica stapanii democratiei, pentru ca numai intr-o lume in care statul nu intervine sa isi apere poporul, pradatorii isi pot face de cap. In actuala lume democratica statul este slab si din aceasta cauza:

 Suntem condusi de pradatori, iar noi suntem prazile!

M-am gândit să scriu aceste rânduri văzând tumultul creat în societate de împușcarea unui urs în județul Covasna. O fac în lumina faptului că am în spate 7 ani de școală silvică și vreo 10 ani de profesie, iar printre activități a fost și aceea de gospodărire a unui fond de vânătoare, așadar nu pot privi deloc emoțional aceste întâmplări pentru că am pretenția că știu cum funcționează lucrurile de fapt.

Claudiu Băcanu Președinte Dâmbovița1. Pentru că ne conducem după deviza <<Nimic fără Dumnezeu>>. În prezența lui Dumnezeu, totul este posibil, în absența Lui, totul este permis. Dumnezeu lucreaza prin oameni iar noi naționaliștii suntem conștienți de asta in fiecare moment.

2. Pentru că din punctul nostru de vedere, cultura și tradițiile, alături de credința în Dumnezeu, reprezintă fundamentul moral, stabil, al societății.

3. Pentru că ne cinstim înaintașii și punem pe primul plan adevărul istoric, ca o permanentă lecție pentru generațiile care vin. Asumarea bunelor si relelor istorice denotă responsabilitate.

Alaexandru Balcu Noua DreaptăPartidul Noua Dreaptă salută intervențiile curajoase rostite în Parlamentul României, prin care Senatorul Sorin Lavric a omagiat memoria martirilor români întru Dreapta Credință Mircea Vulcănescu, Valeriu Gafencu și Constantin Oprișan.

Mircea Vulcănescu, Valeriu Gafencu și Constantin Oprișan fac parte din panoplia “Sfinților temnițelor comuniste”, care pentru neamul românesc nu înseamnă doar motiv de mândrie și recunoștință continue, ci și un dar de preț al lui Dumnezeu pentru Mântuirea neamului românesc.

Dorin George Lala vicepreședinteDetaliile măcelului de la cele două moschei din Noua Zeelandă încă nu sunt pe deplin cunoscute. În ziua de 14 martie oameni înarmați au deschis focul asupra musulmanilor aflati în aceste două moschei, ucigând sau rănind aproximativ 100 de persoane. Se pare că unul dintre atacatori este un australian de 28 de ani, care, conform manifestului lăsat în urmă, a acționat în numele luptei de supraviețuire a societății creștine albe. Din păcate, această confruntare civilizatională se soldează, nu o dată, cu victime colaterale.

ciocan prescriptia extintivă

Conform legii, prescripția extinctivă este acea sancțiune aplicată deținătorului unui drept, pentru neexercitarea în termen legal a dreptului respectiv. Existența prescripției extinctive este justificată prin necesitatea scoaterii subiectului din pasivitate, având o dublă funcție stimulatoare și sanctionatoare. Ea îl încurajează pe subiect să demareze cât mai curând acțiunile pentru exercitarea dreptului său și îl sancționează în cazul în care acesta este pasiv, dezinteresat, apatic.