Pages

Tigani cu lanțuri de aur

Partidul Noua Dreaptă dezaprobă în cei mai fermi termeni noua lege care favorizează, din nou, populația țigănească, ștrangulând și mai mult libertatea de exprimare, și așa muribundă. 

Asa-numita "lege antitiganism" a fost votata in Parlament și promulgata. Aceasta lege prevede pana la 10 ani de închisoare pentru manifestările verbale împotriva țiganilor. In lege nu sunt definite aceste manifestări verbale și nici nu este definit ce înseamnă "antitiganism", ceea ce va lăsa loc la interpretări și abuzuri. Potrivit actului normativ, prin antiţigănism se inteleg "concepții sau doctrine care promovează antiţigănismul". Continuând pe aceeași logica circulara, probabil ca "concepțiile și doctrinele care promovează antitiganismul" sunt "antitiganism".

 

         In linii mari, de acum sunt pedepse cu închisoarea pentru manifestări de ura împotriva tiganilor, inclusiv manifestări verbale. Dar cum pot fi interpretate legal aceste manifestări de ura, atâta timp cat ele nu sunt definite? și ce se va întâmpla in cazul țiganilor care nu se considera romi? Deoarece legea se refera strict la romi.

         Ca orice lucru care a fost făcut in ultimii 30 de ani pentru țiganilor țigani, aceasta lege nu este decât o ipocrizie neo-marxista care are ca scop exploatarea electorala a acestui grup vulnerabil, dar și destabilizarea societății romanești. Daca aruncam o privire in S.U.A. vedem același tipar. Activitățile care aparent protejează grupul negrilor nu au dus decât la destabilizarea tarii, la victime omenești, aproape la un război civil intre grupul de albi și grupul de negri, dar și exploatarea negrilor ca masa electorala. La fel și in tari ca Franța și U.K. 

         Agenda neo-marxista nu are ca scop protejarea grupurilor etnice din Romania, ci incitarea lor la revolta împotriva românilor, radicalizarea și transformarea lor in soldați neo-marxiști, care sa ajute la implementarea agendei neo-marxiste in Romania dar și pe tot globul, sub frumoasa umbrela a umanismului, libertății și egalității. De asemenea, natura dezechilibrata și discriminatorie la adresa românilor, a acestei legi neo-marxiste, duce și la incitarea romanilor, pentru ca este greu sa stea pasivi după o asemenea nedreptate. 

         Lăsând la o parte faptul ca aceasta lege marxistă este incompletă și pare făcută in grabă, după părerea noastră este o lege discriminatorie față de alte grupuri. Dat fiind ca în doctrinele liberale, care au stat la baza acestei legi (cel puțin aparent), toți oamenii sunt egali, atunci toți oamenii trebuie sa fie protejați in egala măsură.

Din punctul nostru de vedere este acceptabil să existe o lege care sa protejeze țiganii de manifestări anti-țigănești atâta timp cat:

1. Va fi definit in lege explicit ce înseamnă manifestări anti-țigănești, conceptele care sunt incluse in definiție dar și cele care sunt excluse din definiție;

2. Daca va fi respectat principiul liberal pe care se bazează aceasta lege in privința tuturor grupurilor din Romania, nu doar grupul țiganilor. Pe cale de consecință logică trebuie sa existe o lege pentru combaterea anti-românismului, care sa protejeze valorile românești (inclusiv Religia, Familia și Patria).

         După căutări cu privire la inițiative legislative asemănătoare am găsit că în anul 2018 a fost o inițiativă legislativa pentru combaterea anti-românismului din partea unor parlamentari PMP. Proiectul de lege a fost respins de Guvernul României (Viorica Dancila), a fost respins de către Președintele Camerei Deputaților (Liviu Dragnea), respins de Senat si a primit aviz negativ de la Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităților naționale. Derularea cronologică a acestor proceduri se poate vedea la http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?idp=17219 si la https://senat.ro/legis/lista.aspx?nr_cls=L570&an_cls=2018.

         Trebuie menționat ca doi deputați USR au fost si ei pe lista inițiatorilor acestei legi anti-romanism, însă s-au retras după ce li s-a solicitat acest lucru din partea USR, pe motiv ca aceasta lege duce la „iliberalism” si ingradeste libertatea de exprimare. Asteptăm o poziție identica din partea USR cu privire la legea anti-tiganism.

         Partidul Noua Dreapta susține proiectul de lege pentru combaterea anti-românismului și solicită public adoptarea acestei legi, deoarece grupul etnic al românilor TREBUIE să beneficieze de protecție împotrivita anti-românismului, la fel cum exista o lege anti-țigănism și anti-semitism. Principiile liberale trebuie aplicate tuturor, sau nimănui.

         Partidul Noua Dreaptă este partidul naționaliștilor români, al tuturor celor care consideră că a-ți iubi țara nu este o rușine ci o virtute. Al tuturor celor care consideră că fiecare popor trebuie să-și cultive valorile naționale, să-și păstreze identitatea prin limbă, tradiții și religie, să le transmită mai departe generațiilor viitoare. Al tuturor celor care timp de 30 de ani s-au simțit nereprezentați și înșelați de actualele partide parlamentare.

Biroul de Presă al Partidului Noua Dreaptă
Str. Viitorului nr. 81, Bucureşti
www.nouadreapta.org
WhatsApp: 0723553555

Tigani cu lanțuri de aur