Pages

Tigani cu lanțuri de aur

Partidul Noua Dreaptă dezaprobă în cei mai fermi termeni noua lege care favorizează, din nou, populația țigănească, ștrangulând și mai mult libertatea de exprimare, și așa muribundă. 

Asa-numita "lege antitiganism" a fost votata in Parlament și promulgata. Aceasta lege prevede pana la 10 ani de închisoare pentru manifestările verbale împotriva țiganilor. In lege nu sunt definite aceste manifestări verbale și nici nu este definit ce înseamnă "antitiganism", ceea ce va lăsa loc la interpretări și abuzuri. Potrivit actului normativ, prin antiţigănism se inteleg "concepții sau doctrine care promovează antiţigănismul". Continuând pe aceeași logica circulara, probabil ca "concepțiile și doctrinele care promovează antitiganismul" sunt "antitiganism".

Angel 1De la afirmația “Școala românească produce tâmpiți” a lui Băsescu până la ‘’România Educată’’ a lui Iohannis, sistemul românesc de educație a produs 42% analfabeți funcționali. Analfabeți pe care îi regăsim și în structurile statului, inclusiv în structurile guvernamentale.

 

    

Dorin LalaPartidul Noua Dreaptă constată încă o dată, cu indignare dar fără surprindere, manifestările antiromânești și antieuropene ale guvernului României care s-a raliat, prin ministrul sportului Ionuț Stroe, unui val de ură pornit de dictatorul Erdogan împotriva băștinașilor europeni, în persoana arbitrului Sebastian Colțescu.  

 

Dragi membri și simpatizanți, chiar dacă nu am intrat în aceste alegeri pentru voturi ci pentru a ne face auziți, văzuți și cunoscuți în județele în care am candidat, este corect să vă prezentăm și rezultatele alegerilor parlamentare din 6 decembrie: Partidul Noua Dreaptă a

Partidul Noua Dreaptă anunță o nouă acțiune din cadrul campaniei declanșată la începutul acestui an pentru recucerirea drepturilor și libertăților pierdute “pas cu pas” în ultimii ani. 
Campania se referă la abrogarea legilor liberticide bine-cunoscute: O.U.G 31/2002, 217/2015 (așa-zisa lege “anti-legionară”), 157/2018 (supranumită “Vexler”) și 2/2021 (care vizează combaterea “antițigănismului”).

Partidul Noua Dreaptă anunţă oficial aprobarea candidaturii lui Florin-Ion Măneanu la funcţia de primar al Mun. Drobeta Turnu Severin, conform deciziei politice interne şi a Hotărârii Nr.18 din 18 august 2020 a Biroului Electoral de Circumscripţie Municipal Nr.1, Drobeta Turnu Severin, privind admiterea candidaturii pentru alegerile local din data de 27 septembrie 2020.