Suntem alături de camarazii noștri de la Noua Dreaptă și vom participa cu toții la Marșul Normalității, sâmbătă 14 august, ora 13:00, în Piața Victoriei. În fața neobrăzării promotorilor propagandei homosexuale, care pălmuiesc sufletul creștinătății chiar în ajunul praznicului Adormirii Maicii Domnului, când în toate bisericile se cântă Prohodul Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, prezența noastră la Marșul Normalității este o formă de mărturisire. 

La Belgrad a avut loc în weekend-ul 25-26 Septembrie un congres naționalist pentru apărarea libertății națiunilor europene și coordonarea acțiunilor împotriva certificatelor de vaccinare la nivel european.

Partidul Noua Dreaptă dezaprobă circul ieftin pus în opera de Asociația Accept în legătură cu organizarea paradei homosexualilor, denumită impropriu "Bucharest Pride" ("Mândria Bucureștiului"). Dacă am fi aflat de organizarea unei parade a elevilor care au reprezentat România la olimpiadele și concursurile internaționale, dacă am fi aflat de o paradă a sportivilor români întorși de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, am fi fost de acord cu titulatura de "Bucharest Pride" și am fi fost și noi mândri de niște oameni care au muncit, care au învățat ori s-au antrenat pentru a obține niște rezultate cu care se pot mândri.

Partidul Noua Dreaptă, singurul partid politic din România care a organizat proteste în anul 2015 împotriva cotelor de migranți impuse de Comisia Europeană, Pactului Global pentru Migrație de la Marrakech și deschiderii de noi centre pentru imigranți pe teritoriul României, protestează față de aducerea de migranți afgani pe teritoriul României.

În perioada 2-4 iulie 2021, în localitatea italiană Zenson di Piave din provincia Treviso, a avut loc Tabăra național-creștină anuală a filialei Noua Dreaptă Italia 

După un lock-down care a zădărnicit activitatea filialei timp de un an, o parte din membrii ND Italia au petrecut împreună un weekend memorabil, dominat de atmosfera de voie bună, disciplină și camaraderie!