Actiuni

Marsul Tricolorului organizat la Targu Mures

Sarbatoarea Drapelului National, pe data de 26 iunie, a fost marcata de filiala Noua Dreapta Mures prin Marsul Tricolorului, o actiune inchinata culorilor Romaniei.

 

Membrii şi simpatizantii Noii Drepte s-au strans in Parcul Eroilor Romani unde s-a desfaşurat cel mai mare drapel tricolor din judetul Mureş (90 metri patrati), au rostit o rugaciune in memoria

romanilor care şi-au pierdut viata in accidentul din Muntenegru, dupa care au marşaluit spre Catedrala Mica intonand cantece patriotice. „Scopul nostru este sa transmitem un mesaj de solidaritate romanilor, un mesaj de demnitate nationala, un mesaj de unitate. Chiar daca anul acesta ziua este indoliata de ceea ce s-a intamplat in Muntenegru cu romanii noştri, asta nu inseamna ca drapelul trebuie sa ramana jos, chiar daca este doliu, trebuie sa fluture, trebuie sa ramana ridicat”, a declarat Marius Moldovan, preşedinte filialei Noua Dreapta Mureş, publicatiilor Cuvantul Liber si Zi de zi Mures.

 

Ajunşi la Catedrala, drapelul tricolor a fost sfintit si marşul a continuat pana la statuia lui Avram Iancu din Piata Trandafirilor unde liderii ND Mures au rostit cuvantari. “In aceste zile in care numele de roman inca mai este batjocorit in strainatate dar şi in tara, cand se forteaza din exterior schimbarea credintei şi valorilor noastre traditionale milenare, cand anormaliarea devine normalitate, cand demnitatea noastra este calcata zilnic in picioare, cand tara ne este impartita la masa talharilor sau se incearca impunerea unor simboluri straine de tara noastra, Tricolorul Romanesc a ramas printre putinele simboluri care ne mai unesc pe noi, romanii.” a spus in cuvantarea sa liderul filialei Mures, reiterand totodata nevoia existentei unui partid nationalist autentic in Parlamentul Romaniei, nou şi necompromis, ai carui membri sa serveasca permanent şi cu sinceritate idealurile de dreptate şi unitate nationala. Si, pentru a materializa aceste deziderate, actiunea s-a incheiat prin stangerea de semnaturi pentru infiintarea “Partidului Noua Dreapta”, aripa politica a Asociatiei “Noua Dreapta”.
Muresenii care doresc sa arate ca tara noastra nu e o marfa de vanzare in mana profitorilor, ca suntem inca vii şi ca vrem sa salvam ce se mai poate salva din tara noastra, gasesc tabele de semnaturi la sediul Vetrei Romaneşti de langa Cinema Arta, de luni pana vineri intre orele 9.00 şi 13.00 sau ne pot contacta la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si numarul de telefon 0756.77.67.67.

 

Developed by Logicon!