emisiune destin demograficDestin demografic ep.1 -De la stăpânii lumii la o minoritate vulnerabilă.

 

DSC 5138 web

Naționaliștii români s-au adunat azi la Arcul de Triumf pentru a celebra Tratatul de la Trianon, care a consfinţit recunoaşterea internaţională a Marii Uniri.

STOP MASTILOR

 Criza „măştilor covid” din România, a generat, pe de o parte, o adevărată febră oportunistă a micilor clanuri de afacerişti conectaţi la telefoanele roşii din guvern, iar pe de altă parte o criză în rândul consumatorilor, din prisma deosebit de importantă a Protecţiei Consumatorului.Oamenii nu ştiu ce pun la gură, ce materiale şi ce bacterii sau viruşi deja se află pe aceste măşti. Nu se cunoaşte provenienţa, producătorul, distribuitorul şi nici răspunzătorul legal.

În acest articol am să vă povestesc când, cum și de ce m-am alăturat Partidului Noua Dreaptă.

 

 

 

Dacă PSD împreună cu Internaționala Socialistă sărbătoresc astăzi “Ziua Victoriei împotriva fascismului”, dacă PNL, USR și PMP sărbătoresc astăzi dintr-un mimetism prost înțeles “Ziua Europei”, Partidul Noua Dreaptă sărbătorește astăzi un singur lucru: Ziua Independenței noastre naționale.

 

 

 

 

 

Naționaliștii români consideră că doar demisia tuturor deputaților, în frunte cu președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, mai poate spăla ceva din rușinea adoptării tacite (adică fără vot!) a proiectului legislativ privind Statutul de autonomie al așa-zisului “ținut secuiesc”.

În aceste zile de restriște pentru Neamul Românesc și pentru sufletul omenesc de pretutindeni, solidari cu frații noștri din țară sau din afara granițelor, fiind conștienți de menirea noastră ca reprezentanți ai societății civile și mădulare ale Bisericii Strămoșești, adresăm această chemare deopotrivă conducerii Statului Român și înalților ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române.

În luna noiembrie a anului 2018 se declanșa în București cea mai amplă campanie împotriva imigrației, respectiv împotriva aducerii pe teritoriul României a unor populații din Asia și Africa, populații neavând nimic în comun cu ființa, credința, istoria și cultura neamului românesc. Punctual, campania a vizat așa-numitul Pact Global de Migrație, în fond un document absolut sinistru, pus la cale de conducătorii din umbră ai Organizației Națiunilor Unite (ONU), prin care continentul european se dorea a fi invadat, pe cheltuiala și resursele proprii, de milioane de africani și arabi.

Membrii Partidului Noua Dreaptă din România și Republica Moldova participă astăzi la slujbele de pomenire savârsite la împlinirea a 170 de ani de la nașterea părintelui naționalismului modern românesc, Mihai Eminescu.

 

 

Developed by Logicon!

Vorbește cu noi

Apasă pe unul din butoanele de mai jos