Actiuni

Partidul Noua Dreaptă, partidul naționaliștilor români, exprimă susținerea necondiționată pentru Înaltpreasfințitul Teodosie, întâistătător al Arhiepiscopiei Tomisului, în decizia de a organiza pelerinajul și cinstirea locului unde a călcat Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat și totodată ocrotitorul României.

Pe data de 28 noiembrie 2020, membrii și candidații Partidului Noua Dreaptă din județul Mureș la Alegerile Parlamentare au sărbătorit, la Târgu-Mureș, Ziua Unirii Bucovinei cu România la 102 ani de la acest eveniment.

Partidul Noua Dreaptă, partidul naționaliștilor români, își exprimă indignarea față de acțiunea de distrugere repetată a afișelor electorale ale candidaților noștri din orașul Voluntari, cel mai important oraș al județului Ilfov.

Pentru prima oară după al Doilea Război Mondial, un partid Naționalist se înscrie în cursa electorală la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020!

Partidul Noua Dreaptă, partidul naționaliștilor români, este primul partid din România care salută victoria Președintelui Donald Trump!

Candidaturile depuse de Partidul Noua Dreaptă la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 au rămas astăzi definitive.

Domnul avocat Tudor Ionescu, Președintele partidului, deschide lista la București pentru Senat. Are 42 de ani, este căsătorit, absolvent al Facultăţii de Drept şi avocat în cadrul Baroului Bucureşti. Activează de peste 20 de ani în cadrul mişcării naționaliste din România, din anul 2000 ca președinte al Asociației Noua Dreaptă iar din 2015 ca președinte al Partidului Noua Dreaptă.

Partidul Noua Dreaptă a depus și i s-au aprobat, pentru județul Mureș, LISTE COMPLETE de candidați atât pentru SENAT cât și pentru CAMERA DEPUTAȚILOR la Alegerile Parlamentare din 6 decembrie 2020!

 

  

Partidul Noua Dreaptă a depus în data de 22 octombrie listele de semnături și candidaturile pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020!

Developed by Logicon!

Vorbește cu noi

Apasă pe unul din butoanele de mai jos