În data de 15 iunie 2019, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca a avut loc a treia ediție a Mitingului pentru Familie organizat de Partidul Noua Dreaptă și numeroși activiști implicați în campania pentru DA la Referendumul din 6-7 Octombrie 2018.

Sâmbătă 22 iunie va avea loc la București MARȘUL NORMALITĂȚII - pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

A doua Duminică din luna Mai e consacrată ca “Ziua Naţională a Costumului Tradiţional din România”, prin Legea nr. 102/2015. Această zi de sărbătoare a fost marcată, pentru al doilea an consecutiv, prin iniţiativă voluntară şi la Târgu-Mureş, în Duminica din data de 12 Mai 2019.

Sâmbătă 22 iunie va avea loc la București MARȘUL NORMALITĂȚII - pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

11 Asociații Întocmesc o Petiție pentru Apărarea Creștinilor

Către: 

Președinția României

Consiliul Suprem de Apărare a Țării

Ministerul Afacerilor Externe

Ministerul de Interne

Inspectoratul General pentru Imigrări

Serviciul Român de Informații

 

Cu prilejul celebrării Zilei Independenţei României, naționaliștii români îşi exprimă recunoştinţa faţă de marele român Mihail Kogălniceanu, cel care pe 9 mai 1877 proclama independenţa de stat a României în Adunarea Deputaţilor, şi faţă de cei peste 10.000 de eroi ai Armatei Române care au făcut sacrificiul suprem pentru atingerea acestui ideal naţional.

1 Aprilie nu este “ziua păcălelilor”! Cel puţin nu ar trebui să fie pentru poporul român. Ceea ce s-a petrecut în istoria noastră naţională pe această dată nu a fost deloc o păcăleală, ci o crimă cu premeditare.

Ȋn data de 27 martie 2019 s-au împlinit 101 ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Cu această ocazie, la Căminele Studenţeşti din Tg-Mureş, un grup de tineri inimoşi, studenţi sau absolvenţi români, printre care şi studenţi basarabeni, au dorit să transmită un “Mesaj pentru Basarabia” în semn de solidaritate cu manifestaţiile unioniste ce s-au desfăşurat acolo în această zi. Pe fondul scandărilor şi cântecelor unioniste şi identitare ca “Basarabia – pământ românesc! “România n-a avut graniţă la Prut!”, “Unire fraţi români!, “Noi suntem români, aici în veci stăpâni!”, “Moldovenii sunt români!, “Trăiască tricolorul, trăiască România!”, “România Mare în vechile hotare!, “Târgu-Mureş – Chişinău, fraţi la bine şi la greu!”, a fost realizată o coregrafie din steaguri şi bennere, fiind prezentate mai multe mesaje: “Basarabia e România”, “Pentru unitate naţională”, “Unirea – Obiectiv Naţional”, “Mureş vrea unire”. Aceaste momente coregrafice au fost pozate şi filmate, realizându-se un clip video: 


Mesajul general pe care manifestanţii au dorit să-l transmită a fost acela că încă există tineri români cu conştiinţă naţională pe care îi interesează destinul neamului şi ţării lor. Mesajul specific transmis în toată România de dincolo şi de dincoace Prut e acela că există tineri din judeţul Mureş care îşi doresc reunirea Basarabiei cu România în vechile hotare, iar reîntregirea naţională într-o Românie mare, demnă şi puternică trebuie să rămână obiectivul principal al generaţiei tinere.


Iniţiativa organizării evenimentului a aparţinut membrilor Mişcării Noua Dreaptă – filiala Mureş alături de care s-au alăturat atât simpatizanţi studenţi cât şi membri ai altor asociaţii cultural-patriotice. Doar coalizarea tuturor forţelor unioniste şi naţionaliste sincere va putea să conducă la îndeplinirea idealului reunirii. UNIREA FACE PUTEREA!


Biroul de presă al Noii Drepte – filiala Mureş

 

 

 

Developed by Logicon!