București

După autostrade suspendate, PSD(exPNL) promite Pasaje pietonale suspendate

Candidatul PSD, Dan Cristian Popescu, este fostul și actualul viceprimar liberal al Sectorului 2 care, timp de 4 ani nu a făcut decât să critice "Ciuma Roșie" în cele mai vehemente moduri posibile.

Brusc, PSD-ul nu mai este jignit de invectivele suportate de la Dan Cristian Popescu, iar acest candidat se consideră, la fel de brusc, compatibil cu un partid pe care, doar cu câteva luni în urmă, îl considera Răul Absolut, Monstrul care distruge Romania. Asta, doar ca să vedeți cât de mare e nesimțirea politică și cât de ignoranți și neghiobi ne cred acești politicieni care sunt convinși că memoria noastră nu este mai lungă de o lună. Cât despre proiectul anunțat cu mare emfază de candidatul PSD, acesta promite construirea de pasaje pietonale supraterane peste intersecțiile din Sectorul 2. Desigur, noi am căutat și am observat că, în cei 4 ani petrecuți în Consiliul Local Sector 2 și din postura de viceprimar, dl. Dan Cristian Popescu nu numai că nu s-a luptat petru astfel de pasaje pietonale suspendate, dar nu a făcut nici măcar o propunere, în acest sens. Sau poate că i-a venit ideea odată cu mutarea la PSD?!!
Tot ce se poate, pentru că și primarul Constanței Decebal Făgădău care este de la PSD a venit cu acelasi tip de propunere la alegerile locale din 2016 și n-a facut nimic până acum. Acești oameni nu au timp pentru bunul mers al obștei ci pentru a face bani pentru ei și camarila lor. Nu pun în dubiu că un altfel de proiect n-ar fi util, dar, eu în 4 ani de zile m-aș fi zbătut sa fac măcar unul ca proiect pilot și să vă pot demonstra utilitatea lui.
Așadar, dragi locuitori ai Sectorului 2; aveți un alt exemplu de ipocrizie, incompetență și nesimțire politică ale unor partide care vă cer și v-au cerut să le votați în ultimii 30 de ani.
De aceea, noi vă spunem NAȚIONALIȘTII SUNT AICI! și vă cerem votul pentru candidatul Noua Dreaptă la Consiliul Local Sector 2. Scopul nostru este să construim, în cei patru ani de mandat în Consiliul Local Sector 2, un candidat serios și competent pentru următorul ciclu electoral, în care naționaliștii să poată prezenta o candidatură reală la Primăria Sectorului 2.

Developed by Logicon!

Vorbește cu noi

Apasă pe unul din butoanele de mai jos