Implica-te!

Pentru a putea desfăşura activităţile pe care ni le-am propus, avem nevoie de sprijinul tău. Acest sprijin poate lua forme diferite, în funcţie de posibilităţile fiecăruia:

1. ADERĂ LA PARTIDUL NOUA DREAPTĂ

Dacă te-ai săturat de Partidul Unic al Corupţilor care a batjocorit România vreme de 25 de ani, nu te mulţumi doar să ne dai dreptate! Renunţă la rolul de spectator şi alătură-te Partidului Noua Dreaptă acum, cât încă mai avem pentru ce lupta! Formularul de Adeziune îţi stă la dispoziţie!


2. CANDIDEAZĂ LA ALEGERILE LOCALE ŞI PARLAMENTARE

Dacă şi tu eşti sătul de clasa politică actuală, trimite CV-ul tău la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. şi precizează Primăria sau Consiliul Local pentru care vrei să candidezi. Innoirea clasei politice începe cu tine!

3. PROMOVEAZĂ SITE-UL PARTIDULUI


Promovează site-ul www.nouadreapta.org pe Facebook şi alte reţele sociale, pe forumuri sau propria pagină web, unde poţi afişa logo-ul de mai jos cu link către site-ul nostru.

LOGO PARTIDUL NOUA DREAPTĂ

4. DONEAZĂ! AJUTORUL TĂU CONTEAZĂ!

Partidul Noua Dreaptă se află la început de drum. Ne bazăm pe tine în efortul nostru de a învinge partidele care au jefuit România.

De la materiale tipărite la panouri publicitare, de la apariții media și până la manifestări publice, totul necesită resurse considerabile.

Fă o donație astăzi! Sprijină Partidul Noua Dreaptă în efortul de a transforma România în țara respectată, prosperă și suverană pe care ne-o dorim cu toții! Îți mulțumim pentru contribuția ta!

Donatii prin transfer bancar

Dacă ați ales să donați prin transfer bancar sau prin depunere de numerar, folosiți contul de internet banking sau tipăriți pagina (CTRL + P) pentru a avea la îndemnână toate datele necesare când mergeți la ghișeu:

Destinatarul donaţiei: Partidul Noua Dreaptă

Adresa: Str. Viitorului nr. 81, sector 2, București, România

Număr de telefon: 0722 606 975

CIF: 35338285

Cont curent LEI: IBAN RO68RNCB0088167887000001

Banca: BCR Moșilor, Bucureşti

Adresa băncii: Calea Mosilor nr.290 bl.36, Sector 2

Telefon BCR: 0373 514 227 (numar unic)

 

Developed by Logicon!