Conducerea

  


Preşedinte

Tudor Ionescu

Tudor Ionescu, 41 ani, căsătorit, este absolvent al Facultăţii de Drept şi avocat în cadrul Baroului Bucureşti. Este membru fondator al Partidului Noua Dreaptă şi responsabilul departamentului Juridic.

 

 


 


Secretar General

Dorin George Lala

Dorin George Lala, 46 ani, căsătorit, tatăl a doi copii, este absolvent al Facultăţii de Drept şi consultant financiar în cadrul unei firme private. Este membru fondator al Partidului Noua Dreaptă şi responsabilul Departamentului Organizatoric.


  


Departamentul pentru Reunificarea României cu Republica Moldova

Sergiu Lașcu

Sergiu Laşcu, 32 ani, căsătorit, doi copii, este Jurist cu Master în Drept şi directorul unei firme private din Chişinău.
   


  


Departamentul pentru Formarea Cadrelor
Marius Moldovan


Marius Moldovan, 32 ani, este absolvent al Facultăţii de Științe Economice, Juridice și Administrative din cadrul Universității "Petru Maior" din Târgu Mureș și consultant financiar în cadrul unei firme private. Este responsabilul Departamentului pentru Formarea Cadrelor. Nu a mai făcut politică până acum, Partidul Noua Dreaptă este primul partid la care aderă.
   


  


Preşedintele Filialei Cluj

Codrin Goia

Codrin Goia, 28 ani, este absolvent al Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Este angajat în cadrul unei firme private şi nu a mai fost afiliat politic până acum, Partidul Noua Dreaptă este primul partid la care aderă.
   
   


 


Preşedintele Filialei Constanţa

Sorin Dinca

Sorin Dincă, 43 ani, căsătorit, un copil, este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa. Nu a mai fost afiliat politic până acum, Partidul Noua Dreaptă este primul partid la care aderă.


Angel 1

 


Preşedintele Filialei Arad

Angel Popescu

Angel Popescu, 52 de ani, căsătorit, este întreprinzător particular. Nu a mai făcut politică până acum, Partidul Noua Dreaptă este primul partid la care aderă.


 


Preşedintele Filialei Bucureşti

Constantin Nechita

Constantin Nechita, 39 ani, este absolvent al Facultăţii de Urbanism din cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" din Bucureşti şi lucrează ca grafician în mediul privat. Nu a mai fost afiliat politic până acum, Partidul Noua Dreaptă este primul partid la care aderă.
 


 


Preşedintele Filialei Italia

Laurentiu Frunză

Laurenţiu Frunză, 41 ani, căsătorit, tatăl a doi copii, este tehnician dentar şi locuieşte la Roma iar din 2015 conduce filiala Partidului Noua Dreaptă din Italia. Nu a mai făcut politică până acum, Partidul Noua Dreaptă este primul partid la care aderă.
   


 


Coordonatorul Departamentului Internet

Radu P.

Radu P., 34 de ani, este absolvent al Facultăţii de Știinţe Politice şi este manager al unei companii private de publicitate ce activează în domeniul on-line media. S-a alăturat Partidului Noua Dreaptă din dorinţa de a promova imaginea partidului în mediul on-line.

 

Developed by Logicon!

Vorbește cu noi

Apasă pe unul din butoanele de mai jos