Tabăra Naționalistă :: 7-9 septembrie :: Țebea (Jud. Hunedoara)

Noua Dreaptă a organizat în județul Hunedoara, la Țebea, unde se odihnește eroul național Avram Iancu, Tabăra Naționalistă anuală dedicată membrilor organizaţiei.

Ajunsă la cea de-a 18-a ediţie și desfășurată în perioada 7-9 Septembrie, tabăra a reunit lideri naționali şi reprezentanţi ai filialelor Noii Drepte din România și Republica Moldova.

Pe parcursul celor trei zile ale taberei, participanţii au avut de ales între conferinţe susţinute de liderii Noii Drepte, vizitarea capitalei Sarmizegetusa Regia şi activităţi recreative variate.

Vineri 7 Septembrie membrii Biroului Permanent au prezentat bilanţul acțiunilor Noii Drepte din Anul Centenarului şi au detaliat implicarea Noii Drepte în campania pentru Referendumul care va preciza în Constituție căsătoria ca uniune dintre un bărbat și o femeie, Noua Dreaptă manifestându-se constant în ultimii 20 de ani în sprijinul valorilor familiei și împotriva uniunilor homosexuale și adopțiilor de copii de către “cuplurile” homosexuale.

Sâmbătă 8 Septembrie a fost inaugurat sediul Noii Drepte din municipiul Hunedoara din strada George Enescu nr. 15, în prezența Liderului Noii Drepte, domnul avocat Tudor Ionescu.

Cea de-a 18-a ediţie a taberei naţionaliste a continuat duminică 9 Septembrie cu depunerea de coroane la mormântul lui Avram Iancu și tradiționalul Marș al Tricolorului. Sute de simpatizanți au vizitat standul Noii Drepte de la Țebea, exprimându-și speranța că alegerile din 2019 și 2020 vor aduce în Parlamentul național și european oameni care iubesc România, dispuși să lupte pentru Reîntregirea României, pentru repatrierea celor 5 milioane de români exilați de guvernările socialiste și liberale, pentru apărarea suveranității, unității și integrității României în fața provocărilor separatiste și pentru apărarea instituției familiei supusă unui asediu ideologic neo-marxist și neo-liberal fără precedent.

 

 

 

Developed by Logicon!