Imnul României a răsunat de 9 Mai la Chișinău

Sărbătoarea de 9 Mai a fost celebrată la Chișinău cu cântece patriotice românești. Noua Dreaptă a sărbătorit Ziua Independenții României, ca în fiecare din ultimii 4 ani, în mijlocul comuniștilor și a membrilor patridului socialist din R.M.

În fiecare an pe 9 Mai comuniștii, pro-rușii și membrii ai partidului socialist din MD organizează o paradă dedicată victoriei din cel de al doilea război mondial. Anul acesta Noua Dreapta Basarabia a organizat o contra-manifestație prin care le-a transmis pro-rușilor din Moldova eternul mesaj:

Eliberatorii vin și pleacă,
Ocupanții rămân…

Manifestația a început la ora 09:00 și a durat până la 11:00, pe durata celor două ore în mijlocul Chișinăului a răsunat muzică patriotică Românească. Înconjurați de pro-ruși, membrii Noii Drepte Basarbia au scandat lozinci patriotice, au fluturat sus steagul României și le-au stricat sărbătoarea pro-rușilor.

PS: La un moment dat un steag purtat de pro-ruși și-a pierdut proprietarul și a zburat sub picioarele membrilor Noii Drepte, uite cum Dumnezeu face dreptate.

 

Developed by Logicon!