Mesajele de Anul Nou ale filialelor Vaslui, Brăila și Galați

Mesajul de Anul Nou al filialei ND Brăila

Dupa aproape 3 decenii de la caderea regimului comunist, visele poporului roman de a trai intr-o democratie reală, sunt nule.
Pe zi ce trece se dau legi in favoarea infractorilor cu gulere albe, a corporațiilor multinaționale și a băncilor străine straine, pentru a oficializa hotia si jaful acestei țări. Resursele noastre naturale si forta noastră de munca sunt tot mai hulpav furate si exploatate de străini. Din ce in ce mai multi romani traiesc la limita saraciei, muncind pe un salariu de 300-400 €, în timp ce preturile la alimente, imbracaminte si alte bunuri de larg consum sunt la fel de scumpe ca in occident, unde salariile sunt de cel puțin 2-3 ori mai ridicate.

Padurile noastre seculare sunt culcate la pamant iar aurul nostru verde ia calea strainatatii, sub privirile complice ale conducatorilor tarii. Românii, pentru a avea un trai cat de cat decent, aleg sa ia drumul strainatatii, lasandu-și in urma copiii, părinții batrani și casele si trimit de acolo bani familiilor. Banii aceștia sunt ca o “perfuzie” pentru țărisoara noastră, secătuită de forta sa de muncă, cu economia distrusă de șacalii care s-au perindat pe la conducera tarii in anii de la asa zisa “revoluție" , platită cu sange de catre fiii si ficele Romaniei.


Romania se poate lauda cu atatia copii premianti la Olimpiadele internationale de Fizica, matematica, Biologie, Chimie dar ce fac guvernantii nostri pentru a-i motiva să lucreze cand vor fi adulti în Țară? Nimic!!! Ei sunt racolati de firme straine si aleg sa lucreze pentru acestea in schimbul unor salarii atragatoare, intarind puterea altor state și contribuind la creșterea economică a altor națiuni. 
Batranii ne mor in singuratate si sărăcie, fara un ajutor din partea statului, copiii au alocatii mizere de la stat, educatia este subfinanțată, spitalele sunt lăsate fara cadre medicale si aparatura. 
Armata foarte slab inzestrata si subdimensionată, neputand face fata unei agresiuni straine. Si exemplele ar putea continua.


Dar ce este de facut in conditiile de față? Mai poate cineva să stopeze dezastrul? Ne mai putem reveni din acest coșmar?
În pragul Noului An vă aducem vestea bună că Partidul Noua Dreaptă are VOINȚA de a face din România o Țară puternică și respectată, capabilă să asigure românilor o viață decentă ÎN ȚARA LOR!
Însă pentru a avea și PUTINȚA să facem aceste lucruri, avem nevoie de implicarea voastră, a celor care încă mai credeți în România.
La început de An Nou, un loc e liber alături de noi: al tău!

George Suflețel
Președintele Filialei Brăila a Partidului NOUA DREAPTĂ 

 

Mesajul de Anul Nou al filialei ND Galați

Dragii mei gălățeni din Țară și de peste hotare, după 28 de ani de falsă democrație, cu jertfe inutile la revoluție şi oameni puşi la conducerea țării de serviciile secrete străine, țara noastră a ajuns să devină un coșmar pe zi ce trece pentru proprii cetățeni. 
Cu fabricile române falimentate de directorii lor, cu pădurile vândute la străini, cu obligația de a primi imigranți din Asia și Africa pe care suntem siliți să îi integrăm în propria noastră țară, cu infracționalitatea în plină creștere și copiii abandonați sau înfometați de propriile lor familii datorita lipsei locurilor de muncă, noi naționaliştii care ne-am organizat în Partidul NOUA DREAPTĂ, facem un apel la toți românii nemulțumiți să își îndrepte atenția spre noi şi să nu mai trimită în parlamentul țării oameni care nu-i reprezintă, corupți cu sau fără dosare penale, care au fost la putere cu diverse partide politice și sunt părtași la distrugerea României și alungarea din Țară a peste 5 milioane de români.

Noi, naționaliștii, nu vrem ca locul celor 5 milioane de români să fie luat de 5 milioane de asiatici sau africani. Noi vrem să-i aducem înapoi în Țară pe românii alungați de guvernele PSD-PNL-UDMR și să reîntregim România în granițele firești de la 1918.

Doar atunci vom fi din nou o forță în Europa și în lume: după ce vom fi din nou o Națiune și o Țară întreagă.

2018, când sărbătorim Centenarul Marii Uniri, poate fi ANUL REUNIRII! Veniți alături de noi și haideți să demonstrăm în 2018 că ROMÂNII POT FI UNIȚI!

Marian Ruxandari
Președintele filialei Galați a Partidului NOUA DREAPTĂ

 

Mesajul de Anul Nou al filialei ND Vaslui

Mii de români au murit în Decembrie 1989 pentru Libertate, Demnitate și o viață mai bună. Însă după 28 de ani nimic din toate acestea nu s-a materializat.

Din 1989 și pana astazi viata politica a fost si este dictată de fostii securisti și activiști PCR, sub umbrela protectoare a ceea ce a fost la inceput FSN, metamorfozat în PSD si sateliții politici binecunoscuti.

Partidele istorice s-au prabusit rand pe rand, infiltrate de oameni calauziti de aceleasi idealuri comuniste. “Beneficiile” acestor decenii de “fericită” guvernare sunt dezastruoase: marea parte a populatiei abia supravietuieste, afundată în datorii, numarul casatoriilor și al nașterilor este in scadere dramatică, mamele nu mai au timp, din cauza muncii extenuante, să se ocupe de educatia copiilor, libertatea de exprimare este usor usor sugrumată, mizeria, sărăcia și corupția au sufocat România.


În aceste conditii, naționaliștii și implicit partidele naționaliste sunt absolut necesare. Partidul NOUA DREAPTĂ, unicul partid cu adevarat nationalist, singurul care are curajul să lupte si să expună ofensiva neo-marxistă asupra societății noastre, vă asteaptă să îi sustineti activitatea în 2018! Nu vă garatăm privilegii ci doar un cadru legal, politic, de luptă pentru un trai mai bun.

Salarii și pensii decente, susținerea BISERICII strămoșești și protejarea FAMILIEI tradiționale, REUNIFICAREA BASARABIEI CU ROMÂNIA, CINSTIREA EROILOR sunt doar cateva din obiectivele partidului NOUA DREAPTĂ.
Vă dorim un An Nou binecuvantat și vă așteptăm în rândurile noastre, urând tuturor vasluienilor din Țară și din afara granițelor LA MULTI ANI!

Adrian Velea
Președintele Filialei Vaslui a Partidului NOUA DREAPTĂ

Developed by Logicon!