Partidul Noua Dreaptă salută victoria Frontului Naţional în alegerile regionale din Franţa

După 43 de ani de lupta politică susţinută, cu suişuri şi coborâşuri, Frontul Naţional obţine o victorie decisivă în faţa partidelor liberale şi socialiste care au adus Franţa în colaps. După zeci de ani de lupta politică în slujba naţiunii, francezii se îndreaptă decisiv către soluţiile propuse de Frontul Naţional, singurele care pot reda măreţia şi demnitatea unei Franţe sufocate de imigraţie şi politicile anti-naţionale ale Bruxelles-ului.

 Victoria naţionaliştilor francezi este şi victoria noastră, a naţionaliştilor români şi a tuturor naţionaliştilor europeni care luptă pentru o Europă a statelor şi naţiunilor suverane, împotriva globalizării şi a valurilor migratoare din nordul Africii şi Orientul Mijlociu care au înecat Europa.

Subestimat de adversari şi dezavantajat de sistemul electoral în două tururi, Frontul Naţional se situează astăzi pe un binemeritat loc 1 în alegeri şi în inimile francezilor. Pornind de la 0,5% în 1973 şi depăşind 28% în 2015, Frontul Naţional a triumfat, demonstrând că politica se face pe termen lung.

La fel va triumfa şi Partidul Noua Dreaptă atunci când românii vor înţelege că suntem singură alternativă la Partidul Unic al Corupţilor. Şi vor înţelege, mai devreme sau mai târziu, nu avem nicio îndoială.

Developed by Logicon!