Cum cumpar

Preturile afisate contin TVA. Puteţi trimite comenzi online de minim 35 lei sau preluăm comenzi telefonice la numărul 0756776767. Valoarea taxei percepute de Poşta Română pentru fiecare comanda este de 13 lei.

La trimiterea comenzilor online, dacă la înregistrare aţi specificat un e-mail valid, veţi primi automat un e-mail de confirmare a comenzii. Dacă nu aţi primit acest e-mail, înseamnă fie că aţi gresit la introducerea adresei de e-mail, fie nu aţi parcurs toţi paşii necesari pentru finalizarea comenzii şi comanda nu a fost înregistrată în sistem.

 

Comanda Online

Alegeţi produsele: - folosind meniul din stânga, navigaţi printre categoriile de produse.  Dacă ştiţi exact ce produs vă  interesează puteţi introduce cuvântul în câmpul Caută. Odată ce aţi găsit un produs care se potriveşte dorinţelor dumneavoastră, alegeţi culoarea, mărimea şi click pe butonul „Adaugă în coş". Produsul va apărea în coşul de cumpărături, îl vedeţi in partea de sus a paginii.  Pentru a continua adăugarea produselor în coşul de cumpărături repetaţi paşii de mai sus.
Coşul de cumpărături: - în pagina coşului de cumpărături  aveţi posibilitatea să revedeţi lista acestora, să actualizaţi cantitatea produselor pe care intenţionaţi să le comandaţi sau să renunţaţi la unul sau mai multe produse selectate. Mai departe vă puteţi întoarce şi continua cumpărăturile sau puteţi să finalizaţi comanda. Valoarea totală a produselor se calculează automat în coş.

Dacă vă aflaţi în posesia unui cupon de reducere sau voucher cadou le puteţi introduce în câmpurile alocate. Click pe „Finalizare”.

Pentru a finaliza comanda, trebuie să urmaţi 6 paşi simpli, bifând sau completând (dupa caz): Selecţie client (produsele pe care le-aţi adăugat în cos), Adresă facturare, Adresă livrare, Metoda de livrare, Metoda de plată şi Confirmare comandă.

Înainte de pasul 6 Confirmare Comanda, trebuie să citiţi şi să fiţi de acord cu Termenii şi Condiţiile noastre. După ce aţi bifat căsuţa din dreptul textului „Am citit şi sunt de acord cu Termenii şi condiţiile noastre”, click pe butonul „Confirmare comandă”.

Comenzile recepţionate vor fi procesate şi expediate în maxim 2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, după care veţi primi un e-mail de confirmare a expedierii.  

Dacă aţi plasat comanda, au trecut 3 zile lucrătoare şi nu aţi primit mailul de confirmare a expedierii, vă rugăm contactaţi-ne la numărul 0756776767. sau prin e-mail la adresa office@magazin-nationalist.net

 

Developed by Logicon!