Conducerea

  


Preşedinte

Tudor Ionescu

Tudor Ionescu, 39 ani, căsătorit, este absolvent al Facultăţii de Drept şi avocat în cadrul Baroului Bucureşti. Este membru fondator al Partidului Noua Dreaptă şi responsabilul departamentului Juridic.

 

 


 


Vicepre
şedinte
Alexandru Năstase

Alexandru Năstase, 32 ani, este absolvent al Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii Bucureşti şi manager de proiect în cadrul unei firme private. Este membru fondator al Partidului Noua Dreaptă şi responsabilul Departamentului Recrutări.


 


Secretar General

Dorin George Lala

Dorin George Lala, 42 ani, căsătorit, tatăl a doi copii, este absolvent al Facultăţii de Drept şi consultant financiar în cadrul unei firme private. Este membru fondator al Partidului Noua Dreaptă şi responsabilul Departamentului Organizatoric.


 


Trezorier Naţional
Florin Vlădescu

Florin Vlădescu, 42 ani, căsătorit, tatăl unui copil, este absolvent al Facultăţii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi director de vânzări în cadrul unei firme private. Nu a mai fost afiliat politic până acum, Partidul Noua Dreaptă este primul partid la care aderă.


  


Departamentul pentru Reunificarea României cu Republica Moldova

Sergiu Lașcu

Sergiu Laşcu, 32 ani, căsătorit, doi copii, este Jurist cu Master în Drept şi directorul unei firme private din Chişinău.
   
  Preşedintele Filialei Timişoara
Mihai Cristian Costin

Mihai Cristian Costin, 37 ani, căsătorit, tatăl a 2 copii, este absolvent al Facultăţii de Litere, Istorie şi Teologie din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. Este antreprenor şi nu a mai fost afiliat politic până acum, Partidul Noua Dreaptă este primul partid la care aderă.
   


 


Preşedintele Filialei Constanţa

Sorin Dinca

Sorin Dincă, 39 ani, căsătorit, un copil, este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa. Nu a mai fost afiliat politic până acum, Partidul Noua Dreaptă este primul partid la care aderă.


 


Preşedintele Filialei Arad

Angel Popescu

Angel Popescu, 49 de ani, căsătorit, este întreprinzător particular. Nu a mai făcut politică până acum, Partidul Noua Dreaptă este primul partid la care aderă.


 


Preşedintele Filialei Bucureşti

Constantin Nechita

Constantin Nechita, 34 ani, este absolvent al Facultăţii de Urbanism din cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" din Bucureşti şi lucrează ca grafician în mediul privat. Nu a mai fost afiliat politic până acum, Partidul Noua Dreaptă este primul partid la care aderă.
 


  


Preşedintele Filialei Ilfov

Nicolae Suru

Nicolae Suru, 40 de ani, este inginer şi absolvent al Facultăţii de Ingineria Managerială şi a Mediului. Nu a mai fost afiliat politic până acum, Partidul Noua Dreaptă este primul partid la care aderă.


 


Preşedintele Filialei Italia

Laurentiu Frunză

Laurenţiu Frunză, 41 ani, căsătorit, tatăl a doi copii, este tehnician dentar şi locuieşte la Roma iar din 2015 conduce filiala Partidului Noua Dreaptă din Italia. Nu a mai făcut politică până acum, Partidul Noua Dreaptă este primul partid la care aderă.
   


 


Coordonatorul Departamentului Internet

Radu Prejbeanu.

Radu P., 31 de ani, este absolvent al Facultăţii de Știinţe Politice şi este manager al unei companii private de publicitate ce activează în domeniul on-line media. S-a alăturat Partidului Noua Dreaptă din dorinţa de a promova imaginea partidului în mediul on-line.

 

 

 

Developed by Logicon!