STOP Strategiei Naționale de Educație Parentală!

Partidul Noua Dreaptă protestează față de așa-zisa ”Strategie Națională de Educație Parentală” lansată recent în dezbatere publică de Ministerul Educației Naționale.
Documentul a stârnit revolta părinților din toată țara, mulți sesizând partidul nostru cu privire la intenția Guvernului PSD-ALDE-UDMR de a impune prin acest proiect un model ideologic în educația copiilor prin.. (re)educarea părinților!

Această "strategie" pesedistă atacă indirect dar extrem de evident una dintre cele mai importante valori ale societății – familia -, prin condamnarea acelora care „idealizează familia tradițională, pe care o consideră drept o formă perfectă de organizare”.

Pornind de la această expresie, coroborată cu „respectarea modelelor familiale și educaționale existente în realitate, fără a impune modele unice considerate ideale” și culminând cu „respectul pentru diversitate”, este evident faptul că principalul obiectiv (deși neexprimat) însă identificat sub masca tuturor cuvintelor devenite atât de polisemantice încât capătă rol de antonim, este tocmai normalizarea în mentalul public a parteneriatelor între persoanele de același sex.

Partidul Noua Dreaptă își manifestă opoziția față de „noua cultură familială” care se dorește a fi promovată prin fenomenul de (re)educare a părinților în contextul „înlăturării stereotipurilor de gen” și îi îndemnăm pe toți membrii și simpatizanții să se pronunțe împotriva acestei intenții de uniformizare a convingerilor și valorilor prin reeducare guvernamentală.

În viziunea Ministerului, lipsa de reacție va fi interpretată ca o acceptare a strategiei propuse. Dacă vă pasă, exprimați-vă opiniile la adresa de e-mail unde Ministerul așteaptă opiniile voastre: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Comments   

0 #4 White Salvation Army 2018-06-13 12:44
Quoting queer:
SPER SA MURITI IN CHINURI HOMOFOBILOR!!!


Stai linistit, se pregateste o rascoala impotriva voastra,o sa muriti voi, simplu, nu ne pierdem vremea sa va chinuim. Romania va fi un etnostat crestin, ne vom ridica. Din cenusa voastra o sa revigoram agricultura.
Quote
-4 #3 Bogdan 2018-06-09 21:20
Quoting Mihnea:
Cea mai proasta promovare, am vazut ca a avut loc la stirile de la19:00. Nu aveti nici macar facebook, miroase a opozitie controlata. De ce nu spuneti de ambasadele unor tari cu guverne teroriste, profund ostile rasei albe si Bisericii, si de faptul va mafia evreiasca ne impune aceste lucruri? Strainii care incurajeaza asa ceva trebuie.expulzati nu asta e rolul unei ambasade.


Ce nu pare sa intelegi tu este ca Partidul Noua Dreapta nu este un partid antisemit sau xenofob, ci este un partid echivalent cu partidele "alternativa dreapta" din strainatate. Daca doresti o miscare politica cu caracterele descrise de tine, ar trebui sa te intrepti spre miscarea legionara, care are nevoie de membri oricum. Daca ai cauta putin, sigur ai gasi detalii despre miscare si de ce sunt atat de putin activi. Calmeaza-te un pic si intelege ca si o manifestare ca aceasta e mai buna decat nici o manifestare.
Quote
+2 #2 Ionescu 2018-06-08 20:18
Bravo....sunteti romani si crestini....uniti.va cu toate partidele/organizatiile cu vederi crestine si nationale
Quote
+4 #1 Cristian 2018-06-04 19:23
Buna ziua la timisoara când va avea loc o astfel de manifestație?
Quote

Add comment


Security code
Refresh

 

 

Developed by Logicon!